Biserica in constructie

despre parohia Berivoiesti

Doamne ajuta!

 

 Dragii mei prieteni,

 

  Construirea unei biserici este un efort deosebit, care presupune o colaborare mai stransa decat de obicei intre oamenii care inteleg ce inseamna un locas de cult pentru o comunitate. De aceea, intrucat mi s-a incredintat misiunea de a construi o biserica si o casa parohiala intr-o comunitate situata la periferia orasului Fieni, indraznesc sa va solicit pe aceasta cale ajutorul spre a duce la bun sfarsit aceasta lucrare.

 

 Am inceput de la zero (in 2002), neavand nici teren, nici fonduri pentru a intreprinde ceva, nici alt fundament juridic care sa-mi ofere credibilitate, in  afara de numirea prin care Arhiepiscopia Targovistei imi incredinta aceasta misiune.

 Cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa trei ani s-a infiintat oficial Parohia Berivoiesti si am reusit sa cumparam un teren, pe care l-am platit in parte cu ajutorul credinciosilor si a catorva prieteni (2580mp ne-a costat 425 milioane lei vechi).

  Cu acest prim pas realizat, am comandat  proiectul bisericii, iar anul acesta, am obtinut si autorizatia de constructie.

  In fine, saptamana aceasta am semnat un contract cu o firma de constructii, iar pe 16 iulie, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom incepe  sapaturile pentru fundatia bisericii.

  Pana acum, am primit ca sponsorizare din partea Primariei Fieni  11,5 tone de fier si sprijin in alte probleme organizatorice.

 De acum inainte vom avea nevoie de bani ( ne costa numai manopera pentru zidirea bisericii150.000 RON), de lemn, de fier si ciment, de caramida si alte materiale.

 

 De aceea, va adresez rugamintea de a ma ajuta, dupa cum puteti, ori direct,  prin bani (pentru care veti primi chitanta) sau/si materiale, ori indirect, punandu-ma in legatura cu alte persoane care pot contribui la acest proiect.

  Va multumesc anticipat pentru ajutor, pomenindu-va si la sfintele slujbe!

 

  Doamne ajuta!

                     Cu deosebit respect,

                                   pr. Constantin Stroilescu

  (pentru alte detalii : e-mail stroilescuconst@yahoo.com sau tel: 0723951890)

 

 P.S:  1. Parohia Berivoiesti are codul de identificare fiscala (C.I.F)  17220426  si contul bancar  RO 24 RNCB 0129 0092 6064 0001, deschis la BCR , sucursala Fieni.

P.S. 2. Chiar daca am fost transferat ( http://parohiacostisata.wordpress.com) , acest apel ramane valabil, lucrarile de la biserica din Berivoiesti continuand sub conducerea actualului preot paroh.

 

Reclame

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: